(en)  (fi)  (ru) 


Tapahtuman tiedot
CD-levyä
Videot
Media

2022

2020

2019

2018
Laulajat
Ohjelma
Kuvia
Videot
CD

2017

2016

Yhteystiedot

VYSOTSKI FEST International


Turkka Mali Petri Rajala Alexey Kudryavtsev Oleg Stepanov Mihail Ionin Dick Holmström Jirí Vondrák Jana Bacherikova Vladimir Ichtchenko
Oleg Stepanov

Oleg Stepanov

Oleg Stepanov on säveltäjä ja trubaduuri. Hallittuaan kitaran 13:ta vuoden ikäisenä hän ei ole päästänyt sitä käsistään siitä lähtien. Kitaran kanssa hän kulki läpi koulun itsenäisen toiminnan ja armeijan läpi, loi laulu-instrumentaalisen yhtyeen ja sen kanssa hän meni työskentelemään teatteriin.

Oleg syntyi vuonna 1960 Tashkentissa. Teatteriura alkoi vuonna 1983 ”The Youth Theatre of Uzbekistan”-teatterissa. Työvuosien aikana oli toteutettu monia onnistuneita projekteja, näytelmäkäsikirjoituksia, teatteriesityksiä ja videokuvauksia.

Oleg asuu Israelissa vuodesta 1993 . Hän työskentelee Tel Avivilaisessa ”Beit Lessin”-teatterissa yhtenä johtavista asiantuntijoista teatterialalla. Ja tietenkin kitara ja laulu ovat aina hänen mukanaan. Lauluissaan Oleg ikään kuin tarjoaa parantavan hengähdystauon pitkäveteisen ajan jahtaamisen keskellä. Balladi-laulut, kuvataiteelliset laulut lumoavat, pysäyttävät hetket ja palauttavat meidät sielun piilotetuille kujille, minne meillä ei muuten ole aikaa kurkistaa.

Tänään Oleg Stepanov on kansainvälisten laulufestivaalien aktiivinen osallistuja, stipendivoittaja, laulaja ja tervetullut vieras.


© Wowwi 2023  satakieli.hel@gmail.com